Wie ben ik

Mijn naam is Christel Stevens

Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en heb mij hierbinnen gespecialiseerd in paranormale therapie. Als kind was ik al hoog gevoelig. Dit betekende dat ik verhoogde tot extreme gevoeligheid heb voor prikkels en indrukken van buiten af. Hierdoor raakte ik als kind uit balans in ratio en gevoel.

Toen ik iets ouder werd heb  ik de cursus “intuïtieve ontwikkeling” gevolgd. Tijdens deze cursus leer je omgaan met aurabeheer, je eigen energie en welke energie van jou is of van een ander. Ook leer je de zintuigen helder zien, horen, proeven, weten, voelen, en ruiken verder te ontwikkelen. Je leert heel bewust hoe je deze zintuigen kunt openen en gebruiken of juist hoe je ze kunt afsluiten.

Door deze cursus ben ik ook in staat om mijn eigen aura te gronden en te reinigen. Verder is me geleerd op welke wijze men zich het beste kan concentreren, bijvoorbeeld door een vorm van meditatie. Al met al leer je jezelf beter te begrijpen en krijg je vertrouwen in je eigen intuïtie.

Door mijn ervaringen tijdens de cursus heb ik hierna bewust bewust gekozen voor de HBO-opleiding tot Paranormaal Therapeut. Ik heb toen veel kennis en kunde opgedaan door theorielessen, praktijklessen en stages. Tijdens deze opleiding heb ik al veel mensen mogen begeleiden, ondersteunen en magnetiseren in zijn of haar genezingsproces.

Ieder mens is uniek en liefdevol op zijn eigen manier.